The Happily Presuming Major-Market

Whatever You'Re Into, Get Into Sly.

Kul med lite utflykter

Ja det är kul att vara turist i sin egna stad, man behöver inte åka långt för att ha semester och att se och göra nya saker. Det finns verkligen så många roliga saker som man kan göra på hemma plan. Ja man kan hitta på små utflykter som man kan åka på och se lite nya saker. Man kan hyra buss i Stockholm till exempel och så tar man med sig sina vänner och familj på en liten tur. 
Ja ofta så är det så att man inte har gjort så många saker som man kanske " borde" göra i den stad som man bor i. Det blir lätt att man tänker att det är något man kan göra någon dag men så blir det aldrig av. S det kan vara en bra ide att ta lite semester i sin egna stad.

Variera semestern lite

Ja det är kul att inte göra samma sak varje gång man har semester, utan det ä härligt att få variera sig lite och hitta på lite olika saker och det behöver inte heller kosta så mycket. Många har inte den möjligheten att lägga så mycket pengar på semestern så då är det kul att kunna göra saker som inte kostar så mycket men som ändå gör att man kan njuta av att ha sommar och semester.
Hitta på roliga saker som man kan göra på hemma plan. Det finns så mycket mer än man kanske tänker om man bara tänker lite snabbt. Men om man funderar lite så finns det en hel del som man kan hitta på. Och att vara turist i sin egna stad är något som verkligen är att rekommendera. Har man inte provat på d et så kan det vara en sak att prova på inför nästa semester som kommer med storm steg.